skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Τουρνουά ΣΟ Λαμίας

0 ΣΧΟΛΙΑ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
Έλεγα να μην κάνω καμία δημοσίευση μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, παρά το άφθονο υλικό που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα. Αρχές Σεπτέμβρη θα επιστρέψω με ανανεωμένο, ελπίζω εάν προλάβω, στυλ του ιστολογίου. Με "ανάγκασε" όμως να διακόψω τη νιρβάνα μου το δελτίο τύπου του ΣΟ Λαμίας, για την ανακοίνωση ενός τουρνουά που διοργανώνει στο Καρπενήσι. Αυτό το "παράνομο" σωματείο, το σωματείο που δεν αξίζει να είναι μέλος της ΕΣΟ, θα κάνει τουρνουά με δωρεάν διαμονή των αθλητών μαζί με πρωινό, με δωρεάν διασκέδαση και δείπνο για τους αθλητές το πρώτο βράδυ, με περιηγήσεις και με πεζοπορικές διαδρομές, τοξοβολία και άλλες εναλλακτικές δραστηριότητες.

Καλά εσείς εκεί στη Λαμία. Έτσι θέλετε να μπείτε στην ΕΣΟ; Είστε γελασμένοι. Βάλτε 30 € παράβολο, κάντε μια συμφωνία με κάποια ξενοδοχεία να κερδίσετε μερικά ψιλά με την υποχρεωτική διαμονή, βάλτε 1-2 χορηγούς να τους διαφημίσετε και να κάνετε αλισβερίσι, δώστε και 100-200 € στο πρώτο για παραπλάνηση του πλήθους και θα δείτε πως θα σας πάρουν στην αγκαλιά τους η ΕΣΟ και οι παρατρεχάμενοι. Με τις κινήσεις αυτές είστε ενάντια στο κλίμα της εποχής "αρπάζω ότι μπορώ" και "βάλτε παιδιά να παίξουν σκάκι να τα οικονομήσουμε". Βγάζω κραυγή αγωνίας. Όχι στον δωρεάν αθλητισμό που προσπαθείτε να μας περάσετε κύριοι του ΣΟ Λαμίας και της ΕΣΣΚΕ.

 Παραθέτω με πόνο ψυχής το δελτίο τύπου.

 
Δελτίο Τύπου

«1ο OPEN CHESS TOURNAMENT- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2011»

Στο πανέμορφο Καρπενήσι στις 1-2-3-4 Σεπτέμβρη 2011 είναι το επόμενο σκακιστικό ραντεβού. Ελβετικό σύστημα κληρώσεων 6 γύρων, χρόνος σκέψης 75΄ για την ολοκλήρωση της παρτίδας και 30΄΄ για κάθε κίνηση, διεθνής αξιολόγηση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Τελετή έναρξης: Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα : 17.40
1ος γύρος Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα: 18.00
2ος γύρος Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα: 10:30
3ος γύρος Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα: 17:30
4ος γύρος Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα: 10:30
5ος γύρος Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα: 17:30
6ος γύρος Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα: 10:30
Τελετή λήξης- απονομές επάθλων : Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου ώρα 14:00

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων αθλητών ορίζεται σε εξήντα . Προτεραιότητα έχουν οι αθλητές που ανήκουν στην ΕΣΣΚΕ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η διαμονή συμπεριλαμβανομένου και του πρωινού , όλων των συμμετεχόντων αθλητών, θα είναι δωρεάν.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μέχρι την Κυριακή 28 Αυγούστου 2011 και ώρα 21.00 στο e-mail : g_vaiopoulou@yahoo.gr

Με συμπληρωματική προκήρυξη θα γνωστοποιηθούν τα ξενοδοχεία που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση, καθώς και η φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΑΘΛΗΤΩΝ: Περιηγήσεις στην πόλη με παράλληλη περιβαλλοντική και ιστορική διερμηνεία, πεζοπορικές διαδρομές, τοξοβολία , κ.α. με πρωτοβουλία των επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού της περιοχής.
Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου , προσφορά δωρεάν δείπνου και μουσικής βραδιάς, σε όλους τους αθλητές.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΓΙΩΤΑ ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΥ 6977419923


ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
Ολόκληρη η προκήρυξη στην ιστοσελίδα του Σ.Ο. Λαμίας

Διαβάστε Περισσότερα "Τουρνουά ΣΟ Λαμίας"