skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Να το Στηρίξουμε

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ SW ΚΑΙ
ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
Εδώ και μέρες έχει κάνει την εμφάνισή της μία προσπάθεια οργάνωσης των γονέων των σκακιστών της Αττικής. Κατ' αρχήν και χωρίς περιστροφές να δηλώσω την συμπαράστασή μου στην πρωτοβουλία αυτή. Κάθε προσπάθεια οργάνωσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και ειδικά σε ένα ερασιτεχνικό χόμπι είναι αξιέπαινη. Καλώ λοιπόν τους γονείς της Αττικής να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή η οποία πιστεύω έχει τη δυναμική να φέρει πολλές αλλαγές στο σκάκι και θα το δούμε αυτό στο μέλλον.

Το ιστολόγιο, της προσπάθειας αυτής, είναι το http://chessparent.blogspot.gr/ και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του προς ίδρυση συλλόγου είναι το parentchess@yahoo.gr για όποιον θέλει να πει ή να προτείνει κάτι.

Να κάνω τώρα μερικές επισημάνσεις σε ανάρτηση του ιστολογίου σχετικά με την επιστολή γονέων από τη Θεσσαλία. θα πρέπει στην όλη προσπάθεια οι προτάσεις να είναι ξεκάθαρες. και το λέω με πολύ καλοπροαίρετη διάθεση, γιατί κατά την άποψη μου υπάρχουν αντιφάσεις στις επισημάνσεις σας.

Το βασικό στοιχείο που ζητάνε οι γονείς είναι η χωρίς κόστος διοργανώσεις που ματώνουν για να προσφέρουν στα παιδιά τους όσα μπορούν να προσφέρουν. Αυτό πρέπει να αναφέρεται σε κάθε κείμενο χωρίς "αλλά", χωρίς "και" και χωρίς "αν".

Όχι. Δεν είναι αποδεκτή η οικονομική ενίσχυση της ΕΣΟ όταν αυτήν την ενίσχυση την πληρώνουν οι γονείς σε ένα ερασιτεχνικό άθλημα όπως είναι το σκάκι. Είτε αυτή η ενίσχυση είναι μέσω των ξενοδοχείων, είτε μέσω χαρατσιών, συνδρομών ή όπως αλλιώς την βαπτίζουν οι άρχοντες της ΕΣΟ για να παραμένουν στις καρέκλες τους χωρίς να μπορούν αν διεκδικήσουν τίποτα.

Και εάν αυτοί δεν μπορούν να διοικήσουν, τότε ας πάρουν τη διοίκηση του αθλήματος οι γονείς. Ανεπίσημα, γιατί εμείς δεν θέλουμε αξιώματα για να κάνουμε το αυτονόητο.

Μπορείτε να διαβάσετε κάποιες προτάσεις για διοργάνωση πρωταθλημάτων σε παλιότερη ανάρτηση μου στο παρόν ιστολόγιο, δύο χρόνια πριν.

Να στηρίξουμε λοιπόν την προσπάθεια οργάνωσης των γονιών, και να πιέσουμε ή να πάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας.

ΥΓ. Και κάτι χωρίς ιδιαίτερη ουσία αλλά για την ιστορία.
Κα Κράλλη, το κείμενο διαμαρτυρία τον γονέων από τη Θεσσαλία όπως λέτε δημοσιεύτηκε και στο Σκάκι Στα Δυτικά νωρίς το πρωί. Σε κάθε περίπτωση, επειδή αναφέρετε αρκετές φορές στο κείμενό σας το skakistiko.com τουλάχιστον να το γράφετε σωστά. Είναι skakistiko.COM και όχι skakistiko.gr.

Αυτά για αρχή και θα τα πούμε σίγουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου